Skip to main content

Hos Birger

Har du svært ved at finde herretøj i str. XL-8XL? Så har Hos Birger et bredt udvalg af forskellige styles, som ikke vil få dig til at føle dig begrænset af din størrelse.

Har du svært ved at finde herretøj, der passer dig? Så fortvivl ikke, Hos Birger henvender sig til dig, der bruger tøj i størrelserne fra XL-8XL.

Hos Birger har en fysisk butik beliggende på Kongensgade 28A i midten af Christiansfeld, som har åbent fra mandag-lørdag hver uge. Er du ikke fra området, eller foretrækker du at shoppe online, så har de også en webshop, hvor du kan se deres udvalg. På webshoppen finder du ligeledes en størrelsesguide, som kan hjælpe dig med at finde den helt rette størrelse til dit behov.

Det vigtige med tøj til store mænd er, at det skal få dig til at føle dig godt tilpas og sikker.

Og hvis du skulle bruge mere end 8XL, så er Hos Birger kun et opkald væk, også kan de sagtens skaffe tøjet hjem i andre størrelser også!

Hos Birger finder du et bredt udvalg af brands som; North 56˚4, North 56denim, Sunwill, Bosswik m.fl..

Shoppen og butikken byder desuden på et bredt udvalg af casual wear, men også et stort sortiment af skjorter og bukser til hverdag og fest. Herudover kan Hos Birger også friste med et bredt udvalg af sportstøj – såsom shorts, cykelshorts og cykeltrøjer. Og sidst men ikke mindst, så sælger de også rom og gin fra Marskdestilleriet ved Tønder, som bestemt er en oplevelse værd at smage.

Høj service og højt humør

Du er altid garanteret høj kundeservice, stort engagement samt godt humør, når du besøger Hos Birger. Skulle du ikke have mulighed for at komme forbi i deres åbningstid, så ring og aftal nærmere – så åbner de gerne op for dig!

Du kan kontakte Hos Birger via tlf. 29 90 27 27 eller via mail birger@hosbirger.dk. Og så kan du altid kigge forbi hosbirger.dk og lade dig inspirere – der er altid fri fragt ved køb over 499,-