Skip to main content

Hotel Postgaarden

Trænger du til et afbræk fra hverdagen, i hyggelige rammer, sammen med dem, du har kær? Så er Hotel Postgaarden det perfekte tilflugtssted for dig, der sætter pris på god service og historiske, smukke bygninger.

Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Fredericia centrum med kun 450 meter til Fredericias gågade ligger den smukke perle Hotel Postgaarden. Hotel Postgaarden gemmer på 49 værelser og kan med sin eksistens siden 1880 kalde sig for Fredericias ældste hotel.

Høj service og velsmagende oplevelser

Hos Hotel Postgaarden er du garanteret en fantastisk service, hvor du altid er i centrum, så du er sikret en god oplevelse.

For at du kan føle dig hjemme, tilbyder de altid gratis wifi samt gratis parkering, så du ikke skal spekulere på det under dit ophold. Læs mere om, hvad dit ophold kan inkludere her.

Herudover gemmer Postgaarden på en skøn restaurant, hvor der bliver serveret velsmagende, danske retter alle ugens dage. Frokosten eller aftensmaden kan også nydes som take-away.

Året igennem inviterer hotellet også inden for til en række af spændende arrangementer, hvor der hver gang er noget nyt og lækkert på menuen. Du kan se oversigten over arrangementer i 2024 her.

Mere end blot et hotel

Hotel Postgaarden er mere end bare et hotel, du kan nemlig også afholde dit kommende arrangement i deres smukke historiske bygning med plads til op mod 80 personer. De har nemlig to selskabslokaler, og i restauranten er der også plads til, at dit selskab kan afholde alt fra konfirmationer til fødselsdagsfester.

Vil du vide mere om Hotel Postgaarden? Så kan du læse mere på deres hjemmeside her. Eller du kan kontakte dem direkte på tlf. 75 92 18 55.

Foto: Hotel Postgaarden
Kontakt
AdresseOldenborggade 4, 7000 Fredericia