Skip to main content

Lokalpolering

Er det blevet svært at se ud ad vinduerne? Så står Lokalpolering altid klar til at hjælpe dig med effektiv og grundig vinduespudsning.

Når du får pudset dine vinduer af Lokalpolering, så får du noget af Danmarks bedste vinduespudsning. Virksomheden er nemlig i både 2022 og 2023 blevet nomineret til titlen som Årets Vinduespudser, og derfor kan du være sikker på en service i topklasse.

Lokalpolering har base i Kolding, men de kører gerne ud til store dele af Sydøstjylland og Fyn. Her kan de hjælpe dig med vinduesvask, vinduesrens og vinduespolering samt vask af solceller.

Kunderne i centrum

Hos Lokalpolering går de utrolig meget op i deres kunders tilfredshed. Det betyder, at du altid får fuld tilfredshedsgaranti og service med et smil. Før og efter arbejdet får du besked fra vinduespudseren, og du kan betale nemt og hurtigt via MobilePay.

Derudover har Lokalpolering prioriteret at investere i miljøvenlige rengøringsprodukter og kvalitetsdygtigt udstyr for at opretholde den højest mulige standard.

Er det svært at tro på? Så har Lokalpolering mere end 500 anmeldelser fra glade, tilfredse kunder, som kan fortælle dig hvorfor, du skal vælge lige præcis dem til din næste opgave.

Hop ind på deres hjemmeside og få et tilbud i dag, eller kontakt dem på tlf.: 91 64 80 65.

Kontakt
AdresseKnud Hansens vej 34, 6000 Kolding