Skip to main content

Mini Mobility

Søger du en nem og simpel løsning, som kan opfylde dit behov for en bil? Så kan Mini Mobility hjælpe dig! Her finder du et stort udvalg af biler til både leje/minileasing og længerevarende leasing.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Mini Mobility kan du trygt og sikkert få dine bilønsker opfyldt, uanset om du har behov for en lejebil eller en leasingbil.

Mini Mobility tilbyder både leje/minileasing i 1-6 måneder og almindelig leasing i helt op til 36 måneder. De leverer gerne til hele landet, og der er sørget for alle udgifter, så du bare skal sætte dig bag rattet og køre derudaf.

Nem og bekvem leasing

Mini Mobility ønsker at give alle mulighed for at være trygt kørende, og derfor handler de udelukkende med biler, der er af nyere model, er vedligeholdte – og til priser, hvor alle kan være med.

Derudover kan de hjælpe dig af med din brugte bil, når du lejer eller leaser hos dem. Udfyld blot bilens info på deres hjemmeside, og du vil modtage et bud indenfor 48 timer. Nemmere bliver det ikke!

Bemærk desuden, at uanset hvilken løsning du vælger, så har du kun tre måneders bindingsperiode. Skulle dine behov derfor ændre sig undervejs, så koster det dig blot en måneds ydelse at fortryde din aftale.

Dine ønsker og behov er altid i højsædet, når du leaser din bil gennem Mini Mobility. Skal de også hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte dem på tlf.: 70 20 20 51 eller mail: kontakt@mini-mobility.dk.

Kontakt
AdresseJernbanegade 57, 5500 Middelfart