Skip to main content

Sdr. Bjert Kro

Elsker du en smagsrig oplevelse i hyggelige omgivelser, hvor der er værnet om hver ret? Eller er du på udkig efter det perfekte overnatningssted, når du er i nærheden af Kolding? Så skal du besøge Sdr. Bjert Kro!

Annoncørbetalt Indhold

Beliggende på Gammel Bjært 16 finder du det lokale samlingspunkt i Bjert: Sdr. Bjert Kro. I den hyggelige kro har du både mulighed for at nyde god mad samt et skønt ophold i smukke omgivelser.

Godt håndværk & ‘mormor-stemning’

Kroen byder på godt håndværk, lokale råvarer samt fabelagtig mad, når du sætter dig på en af pladserne i deres hyggelige spisesal. Her er du altid sikret en hjemlig, mormor stemning, hvor du altid kan føle dig velkommen. Menukortet er sæsonbetonet, og du finder det her.

Slå benene op og nyd et skønt ophold på Sdr. Bjert Kro

Ønsker du mere end blot fabelagtig mad, så kan du også vælge et ophold på kroen, hvor du kan vælge alt mellem et spaophold, gourmetophold eller måske et kulturophold, hvor Sdr. Bjert Kro har sammensat en pakke, som sikrer, at du får en helt unik oplevelse ud fra dine ønsker.

Skulle du have lyst til at holde din kommende fest på Sdr. Bjert Kro, så er der også mulighed for det! Læs mere om deres selskabsmuligheder her.

Klik forbi deres hjemmeside og book et ophold i dag, eller kontakt dem på tlf. 76 31 11 30 eller via mail til kro@sdrbjertkro.dk.

Kontakt
AdresseGammel Bjært 16, 6091 Bjert
Telefon76311130