Skip to main content

Snoghøj Grillen

Når sulten melder sig, så kør ind forbi Snoghøj Grillen, hvor du får serveret klassiske og nyfortolkede grillretter af høj kvalitet.

Annoncørbetalt Indhold

Ved motorvejsafkørsel 59 ligger Snoghøj Grillen og venter på at servere lækker grillmad for dig. Grillbaren ejes af Anette Frøik Osbeck, der blandt andet driver spisestedet sammen med sin mand og datter.

Anette nyder det sociale aspekt, der er ved at drive en grillbar, så du kan være sikker på at blive mødt med et smil og få en hyggelig snak.

Klassisk grillmad og nyfortolkede retter

På menukortet finder du naturligvis de kendte og velsmagende grillretter som burgere, herregårdsbøf, grillkylling og et væld af forskellige pølser.

Hvis du har lyst til at prøve en lidt anderledes grillret, så kan du for eksempel bestille en bagekartoffel med kebab eller kylling eller Anettes Luksusburger, der er lavet med en lækker buffalobolle og indeholder en bøf af 200 gram oksekød. Forkæl også dine smagsløg ved at sætte tænderne i Snoghøj Grillens Luksus Bøfsandwich. Den indeholder samme bøf og brød som Anettes Luksusburger, men indeholder også spejlæg, hjemmelavede flødekarameliserede bløde løg, hjemmelavet agurkesalat og hjemmelavet flødesovs.

Trænger du til lidt til den søde tand, så kan du også vælge imellem mange lækre flødeis og sodavandsis fra Frisko, der køler skønt i sommervarmen.

Spis på grillen eller tag maden med videre 

Sid ude, når vejret tillader det eller spis din mad indenfor på Snoghøj Grillen. Du kan også afhente din mad og nyde den derhjemme.

Ring på telefon 75 94 10 00, så din mad er klar, når du kommer, eller tag plads i grillbaren og nyd en gratis kop kaffe mens, du venter. Se menukortet nedenfor.

Følg med på Snoghøj Grillens facebookside, hvor du kan holde øje med, hvilken ret der er dagens tilbud og i øvrigt følge med i nyheder fra grillen.

Åbningstider:
Til og med maj: mandag til torsdag klokken 11-19, fredag 11-20, lørdag og søndag 12-20.
Juni-september : Åben fra klokken 11-20 alle dage.
Kontakt
AdresseBødkervej 1a, 7000 Fredericia