Skip to main content

Spar Nord Lillebælt

Din personlige bank i en digital verden.

Det er rart at kunne tale med en bankrådgiver om boliglån og rentestigninger. Men når det kommer til at bestille et nyt betalingskort eller betale en regning, er det rart, at man kan klare det selv. Det ved Spar Nord Lillebælt, og derfor er de en personlig bank i en digital verden.

Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

De tror på, at det bedste fra den digitale og den fysiske verden skaber den bedste løsning for dig som kunde. Det skal være digitalt, når det skal gå hurtigt i hverdagen – men til de store beslutninger træffer man det rigtige valg, når man kender de behov og ønsker som er forskellige ved os alle. Derfor er personlig dedikeret rådgivning en kerneværdi.

Din rådgiver er altid klar til at rådgive og vejlede dig, men denne har stadig et stort bagland af specialister at trække på. Derfor er din rådgiver opdateret på den nyeste viden om alt det, der er vigtigt for dig omkring dine bankforretninger.

Kombineret med den personlige nære rådgivning, tilbyder Spar Nord Lillebælt tidssvarende og digitale løsninger. De har en række selvbetjeningsløsninger, som hjælper dig med at holde styr på din daglige økonomi. Udgangspunktet er, at det skal være nemt og fleksibelt at betale regninger, bestille nye kort, opsige dine abonnementer og alle de andre funktioner, deres løsninger giver mulighed for.

Kontakt
AdresseBødkervej 3, 7000 Fredericia