Skip to main content

Winther’s VVS

Winther’s VVS er din pålidelig VVS-installatør med mange års erfaring og ekspertviden. De står klar til at hjælpe dig videre med dit projekt – uanset størrelsen.

Annoncørbetalt Indhold

Mangler du pludselig det varme vand? Eller er tiden kommet til at skifte til en varmepumpe?

Hvis du er på udkig efter en erfaren VVS-installatør i Fredericia, der kan hjælpe dig med en bred vifte af VVS-opgaver, er du i sikre hænder hos Winther’s VVS.

Winther’s VVS blev startet af Erik Winther Rehmeier i 1997. Erik er en kompetent VVS-installatør, som udfører VVS-arbejde af høj kvalitet med fokus på god service. Og med hans mange års erfaring står han og hans kolleger klar til at hjælpe dig.

Vand, varme og sanitet

Winther’s VVS tilbyder ydelser indenfor:

  • Varmepumpemontering samt -service
  • Renovering af badeværelser
  • Fjernvarmeinstallationer
  • Service og reparation af vandinstallationer

Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, går Winther’s VVS op i detaljerne og sikrer at alt deres arbejde udføres efter højeste standarder.

Uanset om du skal have hjælp til dit private badeværelsesprojekt, eller din virksomhed står og mangler reparationer og servicetjek, kan VVS-firmaet hjælpe med alt inden for vand, varme og sanitet.

Firmaet har også stor erfaring med at hjælpe både privatkunder og erhvervskunder med varmeanlæg og vandinstallationer.

Så kontakt dem i dag via deres hjemmeside her, på telefon +45 23 30 50 46 eller via mail til winthersvvs@gmail.com, så du kan få realiseret dit projekt – uanset omfanget.

Kontakt
AdresseHolbergsvej 43, 7000 Fredericia