Skip to main content

Urbania Beach Bar

Mangler du det perfekte sted at drikke en god drink og tilbringe en dejlig solrig dag på stranden? Så er Urbania Beach Bar helt sikkert et besøg værd!

Annoncørbetalt Indhold

Næste gang du besøger Østerstrand i Fredericia, kan du med fordel lægge vejen forbi Urbania Beach Bar. Uanset om du er på stranden med hele familien eller med en god kammerat, finder I noget for enhver smag.

Drinks og snacks i skønne omgivelser

Hos Urbania Beach Bar tilbyder de nemlig et bredt udvalg af forfriskende drikkevarer – lige fra kolde fadøl, velsmagende drinks og friske lemonader til en varm kop kaffe.

Og bliver du sulten, kan de også hjælpe dig med at stille sulten med en Beach burger eller toast. Se deres komplette udvalg af drikkevarer og mad på deres menukort her: www.urbaniabeachbar.dk/menukort/

Melder lækkersulten sig, kan du nyde en is fra deres tilhørende ishus – perfekt til en varm dag på stranden med hele familien.

Åbningstider tilpasset vejret

Urban Beach Bar tilpasser deres åbningstider efter vejret. På regnvejrsdage kan de derfor være lukket, åbne senere eller lukke tidligere – alt afhængigt af vejrsituationen.

Men der er ingen grund til at komme i tvivl, om hvorvidt de har åbent. Det kan du nemlig holde dig opdateret omkring på deres hjemmeside, og du kan med fordel også følge dem på Facebook og Instagram.

Arrangementer for store og små

På Urbania Beach Bars sociale medier kan du også følge med i strandbarens hyggelige arrangementer for store og små.

Glæd dig til alt fra yoga på stranden og musikalsk underholdning med DJs til krabbevæddeløb for de mindste.

Urbania Street Food

Skal den stå på thai-mad eller mexikansk i aften? Eller mangler du et hyggeligt sted i Fredericia at få en drink med vennerne? Så er Urbania Street Food stedet.

Hos Urbania Street Food har de skabt et centralt samlingspunkt i Fredericia, hvor gastronomi og gode oplevelser omkring gademad er i centrum.

Bindeledet mellem den gamle del af Fredericia og den nye urbane bydel

Urbania Street Food er et madmekka, hvor man kan få et dejligt måltid mad til en overkommelig pris, mens man nyder en god cocktail eller specialøl.

Og uanset om du drømmer om en lækker pizza, pita eller burger, finder du et bredt udvalg af madboder med noget for enhver smag. Se udvalget af madboder her.

Uanset om du har lyst til at spise inde eller ude, eller tage maden med hjem, er dette naturligvis en mulighed. Urbania Street Food har nemlig plads til ca. 180 siddende gæster indenfor og ca. 350 siddende gæster ude i deres hyggelige gård.

Er du mere til takeaway hjemme i sofaen, kan du også få de lækre retter fra madboderne som takeaway – både med levering og med afhentning. Bestil din takeaway her.

Urbania Street Food har vundet i kategorien for Byens Bedste take-away i 2021 og 2022, så der er ingen undskyldning for ikke at bestille dit næste måltid med det samme.

Kundeklub med skarpe fordele

Du kan med fordel melde dig ind i Urbania Street Foods kundeklub, det er gratis, og der er masser af fordele at se frem til – blandet andet:

  • En gratis sodavand
  • Rabatter og gode tilbud i madboderne og i baren
  • Kaffeklippekort – få den 6. kop kaffe GRATIS

Meld dig ind i kundeklubben her.

De sender nyheder ud 1-2 gange om måneden på SMS, hvor de holder dig opdateret på skarpe tilbud, events og nyheder hos Urbania.

Hyggelige events

Hvis du skulle bruge en ekstra grund til at besøge Urbania Street Food, så afholder de løbende sjove events for store og små.

Der er både events, der går igen fra uge til uge som fx banko, quiz og guitarhygge. Men de afholder også events, der finder sted årligt. Her kan du se frem til arrangementer som Tartelet Festival, Øltræf og Bilevent. Læs mere om kommende events her.

Du kan også med fordel følge med på Facebook og Instagram, hvor de løbende deler nyheder og mere om kommende events samt inspiration til din næste aftensmad.

Hold din næste fest i skønne rammer 

Mangler du et sted at afholde din næste fest? Så har Urbania Street Food rammerne. Med deres rå og særdeles hyggelige indretning er der plads til alle.

Hos Urbania Street Food fastlægger I jer ikke på én menu – det er mulighedernes land! Dine gæster kan nemlig frit vælge mellem madbodernes seks forskellige køkkener. Og bliver I tørstige, kan de også tilbyde ad libitum pakker på jeres drikkevarer. Læs mere om pakkerne og mulighederne her.

Du kan også kontakte dem på hej@urbaniastreetfood.dk, så står de klar til at finde en god løsning til jeres kommende arrangement.

Åbningstider

Kig forbi til en drink eller et velsmagende måltid, når Urbania Street Food holder åbent mandag til torsdag fra kl. 16:00 – 23:00, fredag og lørdag fra kl. 11:30 – 02:00 og søndag fra kl. 11:30 – 23:00. Madboderne lukker kl. 21.00 alle dage.

Rådhuskroen

Er du på udkig efter et hyggeligt sted at drikke en øl eller et glas vin, hvor værtshusstemningen er i højsædet? Så lad vejen gå forbi Rådhuskroen i Fredericia.

Annoncørbetalt Indhold

Den 1. marts 2023 genåbnede Rådhuskroen, som du finder på byens mest centrale placering.

Det er søskendeparret Dorthe og Henrik Jensen, der overtog det historiske værtshus på Gothersgade 27. Selvom det måske ikke er byens største sted, har det nok byens bedste lokation.

Bag baren møder man Niels Christian Kriller Bøgebjerg, der hjælper Dorthe med den daglige drift.

Øl- og vinstue med hyggelig stemning

På Rådhuskroen kan du samles med venner og bekendte til en drink, øl, vin eller kaffe af god kvalitet og til lave priser.

Værtshuset, der netop har kunnet fejre 1-års fødselsdag med de nye ejere, har rigtig mange år på bagen i Fredericia bymidte, og stedet emmer af god værtshusstemning.

Du kan også fra tid til anden opleve hyggelig livemusik, som sætter tonen for en god aften.

Hold dig opdateret på Rådhuskroens arrangementer og tilbud på deres Facebookside.

Nyd en kold fadøl i hyggelige omgivelser inde eller ude hos Rådhuskroen i Fredericia.

Havfruen Bar & Bodega

Når du trænger til hyggeligt samvær, god musik og lidt lækkert at drikke, så er Havfruen Bar & Bodega altid et besøg værd.

Annoncørbetalt Indhold

På Vendersgade 57 centralt i Fredericia finder du Havfruen Bar & Bodega, hvor du aldrig går forgæves efter hygge og ægte værtshusstemning.

Det er søskendeparret Dorthe og Henrik Jensen, der har stået i spidsen for Havfruen siden 2020, og det er Dorthe, der har den daglige drift og som står klar til at byde alle velkommen til masser af hyggelige stunder.

Gode tilbud, hyggelig stemning og skøn musik

Hos Havfruen Bar & Bodega kan du mødes med venner og bekendte over en øl eller en god drink, og skal der ekstra gang i den, kan I udfordre hinanden til et klassisk værtshusspil som billard eller rafle om at vinde en gratis øl.

Er du mere til en kop kaffe eller vand, står det venlige personale også klar med dette bag baren.

Ofte kan I også mødes på Havfruen til livemusik med lokale bands eller DJs, og fra tid til anden inviterer bodegaen også til temafest med udklædning.

Havfruen Bar & Bodega er netop blevet nomineret til Byens Bedste ’23, så de er bestemt et besøg værd. Kig forbi til en sludder for en sladder over en øl eller to.

Følg med i Havfruen Bar & Bodegas spændende tilbud og arrangementer på deres Facebookside.

Erritsø Bodega

I hjertet af Erritsø finder du Erritsø Bodega, hvor glade mennesker mødes til musik og Happy Hour.

Mangler du et hyggeligt sted at tage hen i weekenden, hvor god service og lækre drikkevarer er i fokus? Så lad turen gå forbi Erritsø Bodega på Gl. Landevej 36 centralt i Erritsø. Her finder du nemlig en klassisk og autentisk bodega, med alt du kan drømme om.

Hyggeligt samvær og Happy Hour

Erritsø Bodega er klassisk indrettet med en stor bar, hvor du kan købe alle de øl og drinks, som du kan tåle.

Du kan også udfordre dine venner til et spil dart eller billard. Eller måske du skal prøve lykken ved en spillemaskine?

Stemningen fuldendes med god musik – og ofte kan du opleve livemusik, DJs eller måske en hyggelig karaokeaften.

Du behøver ikke at finde den store tegnebog frem, når turen går mod Erritsø Bodega. Du kan nemlig nyde godt at deres Happy Hour-tilbud. Alle ugens dage kan du fra kl. 11-12 få en almindelig øl til 15 kroner. Søndag til fredag kan du fra kl. 16-17 få en almindelig øl til 15 kroner. Og mandag til onsdag får du to almindelige øl fra kl. 19-20 til kun 25 kroner.

Hold dig opdateret på flere gode tilbud og arrangementer på Erritsø Bodegas Facebookside.