Skip to main content

Rådhuskroen

Er du på udkig efter et hyggeligt sted at drikke en øl eller et glas vin, hvor værtshusstemningen er i højsædet? Så lad vejen gå forbi Rådhuskroen i Fredericia.

Annoncørbetalt Indhold

Den 1. marts 2023 genåbnede Rådhuskroen, som du finder på byens mest centrale placering.

Det er søskendeparret Dorthe og Henrik Jensen, der overtog det historiske værtshus på Gothersgade 27. Selvom det måske ikke er byens største sted, har det nok byens bedste lokation.

Bag baren møder man Niels Christian Kriller Bøgebjerg, der hjælper Dorthe med den daglige drift.

Øl- og vinstue med hyggelig stemning

På Rådhuskroen kan du samles med venner og bekendte til en drink, øl, vin eller kaffe af god kvalitet og til lave priser.

Værtshuset, der netop har kunnet fejre 1-års fødselsdag med de nye ejere, har rigtig mange år på bagen i Fredericia bymidte, og stedet emmer af god værtshusstemning.

Du kan også fra tid til anden opleve hyggelig livemusik, som sætter tonen for en god aften.

Hold dig opdateret på Rådhuskroens arrangementer og tilbud på deres Facebookside.

Nyd en kold fadøl i hyggelige omgivelser inde eller ude hos Rådhuskroen i Fredericia.

Havfruen Bar & Bodega

Når du trænger til hyggeligt samvær, god musik og lidt lækkert at drikke, så er Havfruen Bar & Bodega altid et besøg værd.

Annoncørbetalt Indhold

På Vendersgade 57 centralt i Fredericia finder du Havfruen Bar & Bodega, hvor du aldrig går forgæves efter hygge og ægte værtshusstemning.

Det er søskendeparret Dorthe og Henrik Jensen, der har stået i spidsen for Havfruen siden 2020, og det er Dorthe, der har den daglige drift og som står klar til at byde alle velkommen til masser af hyggelige stunder.

Gode tilbud, hyggelig stemning og skøn musik

Hos Havfruen Bar & Bodega kan du mødes med venner og bekendte over en øl eller en god drink, og skal der ekstra gang i den, kan I udfordre hinanden til et klassisk værtshusspil som billard eller rafle om at vinde en gratis øl.

Er du mere til en kop kaffe eller vand, står det venlige personale også klar med dette bag baren.

Ofte kan I også mødes på Havfruen til livemusik med lokale bands eller DJs, og fra tid til anden inviterer bodegaen også til temafest med udklædning.

Havfruen Bar & Bodega er netop blevet nomineret til Byens Bedste ’23, så de er bestemt et besøg værd. Kig forbi til en sludder for en sladder over en øl eller to.

Følg med i Havfruen Bar & Bodegas spændende tilbud og arrangementer på deres Facebookside.

Erritsø Bodega

I hjertet af Erritsø finder du Erritsø Bodega, hvor glade mennesker mødes til musik og Happy Hour.

Mangler du et hyggeligt sted at tage hen i weekenden, hvor god service og lækre drikkevarer er i fokus? Så lad turen gå forbi Erritsø Bodega på Gl. Landevej 36 centralt i Erritsø. Her finder du nemlig en klassisk og autentisk bodega, med alt du kan drømme om.

Hyggeligt samvær og Happy Hour

Erritsø Bodega er klassisk indrettet med en stor bar, hvor du kan købe alle de øl og drinks, som du kan tåle.

Du kan også udfordre dine venner til et spil dart eller billard. Eller måske du skal prøve lykken ved en spillemaskine?

Stemningen fuldendes med god musik – og ofte kan du opleve livemusik, DJs eller måske en hyggelig karaokeaften.

Du behøver ikke at finde den store tegnebog frem, når turen går mod Erritsø Bodega. Du kan nemlig nyde godt at deres Happy Hour-tilbud. Alle ugens dage kan du fra kl. 11-12 få en almindelig øl til 15 kroner. Søndag til fredag kan du fra kl. 16-17 få en almindelig øl til 15 kroner. Og mandag til onsdag får du to almindelige øl fra kl. 19-20 til kun 25 kroner.

Hold dig opdateret på flere gode tilbud og arrangementer på Erritsø Bodegas Facebookside.