Skip to main content

Havfruen Bar & Bodega

Når du trænger til hyggeligt samvær, god musik og lidt lækkert at drikke, så er Havfruen Bar & Bodega altid et besøg værd.

Annoncørbetalt Indhold

På Vendersgade 57 centralt i Fredericia finder du Havfruen Bar & Bodega, hvor du aldrig går forgæves efter hygge og ægte værtshusstemning.

Det er søskendeparret Dorthe og Henrik Jensen, der har stået i spidsen for Havfruen siden 2020, og det er Dorthe, der har den daglige drift og som står klar til at byde alle velkommen til masser af hyggelige stunder.

Gode tilbud, hyggelig stemning og skøn musik

Hos Havfruen Bar & Bodega kan du mødes med venner og bekendte over en øl eller en god drink, og skal der ekstra gang i den, kan I udfordre hinanden til et klassisk værtshusspil som billard eller rafle om at vinde en gratis øl.

Er du mere til en kop kaffe eller vand, står det venlige personale også klar med dette bag baren.

Ofte kan I også mødes på Havfruen til livemusik med lokale bands eller DJs, og fra tid til anden inviterer bodegaen også til temafest med udklædning.

Havfruen Bar & Bodega er netop blevet nomineret til Byens Bedste ’23, så de er bestemt et besøg værd. Kig forbi til en sludder for en sladder over en øl eller to.

Følg med i Havfruen Bar & Bodegas spændende tilbud og arrangementer på deres Facebookside.