Skip to main content

Kryb i Ly Kro

Kom på et behageligt ophold i hyggelige omgivelser eller nyd en lækker middag med klassiske, danske retter hos Kryb i Ly Kro.

Annoncørbetalt Indhold

Placeret midt imellem Fredericia og Kolding ligger den charmerende og historiske kro, Kryb i Ly Kro. Her kommer du indenfor til hyggelige omgivelser, hvor du både kan tage ophold på et af deres mange værelser, indtage et måltid mad i restauranten eller holde den store fest.

Kroen ligger desuden tæt på Lillebælt og naturskønne oplevelser, som du kan kombinere med dit besøg.

Klassisk, dansk mad

Køkkenet hos Kryb i Ly Kro er eksperter i at tilberede klassiske og hjemmelavede retter. De benytter sig af danske råvarer efter sæson, og de har Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90% af deres råvarer er økologi.

Maden kan nydes i deres indbydende restaurant, eller du kan bestille det som take away. Skal du holde et større arrangement hjemme i stuen, kan de også klargøre hele menuer til udlevering.

Bo i skønne rammer

Kroen råder over hele 77 hyggelige værelser til overnattende gæster, og de tilbyder forskellige opholdspakker alt efter dine behov. Du kan f.eks. booke et golfophold, et ophold med adgang til wellness eller bare en enkelt overnatning med morgenmad.

Under dit ophold kan du desuden få glæde af kroens dejlige afslapningsområde med swimmingpool og sauna.

Til særlige sammenkomster

Kryb i Ly Kro er også behjælpelige, hvis du skal afholde en særlig fest, et større selskab eller et erhvervsarrangement. De har 11 lokaler til rådighed, som kan rumme mellem 50 og 200 personer, og undervejs sørger de naturligvis for god mad og forplejning.

Der er desuden aktivitetsmuligheder for børn og barnlige sjæle, gratis parkering og overnatningsmuligheder.

Læs mere og book dit besøg på krybily.dk.

Hotel Postgaarden

Trænger du til et afbræk fra hverdagen, i hyggelige rammer, sammen med dem, du har kær? Så er Hotel Postgaarden det perfekte tilflugtssted for dig, der sætter pris på god service og historiske, smukke bygninger.

Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Fredericia centrum med kun 450 meter til Fredericias gågade ligger den smukke perle Hotel Postgaarden. Hotel Postgaarden gemmer på 49 værelser og kan med sin eksistens siden 1880 kalde sig for Fredericias ældste hotel.

Høj service og velsmagende oplevelser

Hos Hotel Postgaarden er du garanteret en fantastisk service, hvor du altid er i centrum, så du er sikret en god oplevelse.

For at du kan føle dig hjemme, tilbyder de altid gratis wifi samt gratis parkering, så du ikke skal spekulere på det under dit ophold. Læs mere om, hvad dit ophold kan inkludere her.

Herudover gemmer Postgaarden på en skøn restaurant, hvor der bliver serveret velsmagende, danske retter alle ugens dage. Frokosten eller aftensmaden kan også nydes som take-away.

Året igennem inviterer hotellet også inden for til en række af spændende arrangementer, hvor der hver gang er noget nyt og lækkert på menuen. Du kan se oversigten over arrangementer i 2024 her.

Mere end blot et hotel

Hotel Postgaarden er mere end bare et hotel, du kan nemlig også afholde dit kommende arrangement i deres smukke historiske bygning med plads til op mod 80 personer. De har nemlig to selskabslokaler, og i restauranten er der også plads til, at dit selskab kan afholde alt fra konfirmationer til fødselsdagsfester.

Vil du vide mere om Hotel Postgaarden? Så kan du læse mere på deres hjemmeside her. Eller du kan kontakte dem direkte på tlf. 75 92 18 55.

Foto: Hotel Postgaarden