Skip to main content

Kryb i Ly Kro

Kom på et behageligt ophold i hyggelige omgivelser eller nyd en lækker middag med klassiske, danske retter hos Kryb i Ly Kro.

Annoncørbetalt Indhold

Placeret midt imellem Fredericia og Kolding ligger den charmerende og historiske kro, Kryb i Ly Kro. Her kommer du indenfor til hyggelige omgivelser, hvor du både kan tage ophold på et af deres mange værelser, indtage et måltid mad i restauranten eller holde den store fest.

Kroen ligger desuden tæt på Lillebælt og naturskønne oplevelser, som du kan kombinere med dit besøg.

Klassisk, dansk mad

Køkkenet hos Kryb i Ly Kro er eksperter i at tilberede klassiske og hjemmelavede retter. De benytter sig af danske råvarer efter sæson, og de har Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90% af deres råvarer er økologi.

Maden kan nydes i deres indbydende restaurant, eller du kan bestille det som take away. Skal du holde et større arrangement hjemme i stuen, kan de også klargøre hele menuer til udlevering.

Bo i skønne rammer

Kroen råder over hele 77 hyggelige værelser til overnattende gæster, og de tilbyder forskellige opholdspakker alt efter dine behov. Du kan f.eks. booke et golfophold, et ophold med adgang til wellness eller bare en enkelt overnatning med morgenmad.

Under dit ophold kan du desuden få glæde af kroens dejlige afslapningsområde med swimmingpool og sauna.

Til særlige sammenkomster

Kryb i Ly Kro er også behjælpelige, hvis du skal afholde en særlig fest, et større selskab eller et erhvervsarrangement. De har 11 lokaler til rådighed, som kan rumme mellem 50 og 200 personer, og undervejs sørger de naturligvis for god mad og forplejning.

Der er desuden aktivitetsmuligheder for børn og barnlige sjæle, gratis parkering og overnatningsmuligheder.

Læs mere og book dit besøg på krybily.dk.