Skip to main content

DC Moto

Er du på udkig efter en motorcykel, eller mangler du et sted, hvor de kan reparere din nuværende motorcykel? Så lad DC Moto hjælpe dig.

Annoncørbetalt Indhold

Har du en drengedrøm om at eje en motorcykel? Eller har du brug for hjælp til service eller reparation af din motorcykel? Så læg vejen forbi DC Moto i Fredericia.

Høj kvalitet ved service, reparation og montering af udstyr

Hos DC Moto møder du indehaverne Cristian og Magnus, der begge er uddannede motorcykelmekanikere. De vægter et højt kvalitetsniveau, og de har derfor en bred vifte af efteruddannelser og mange år i branchen, som sikrer at de altid kan hjælpe dig med at få serviceret din motorcykel. Uanset om du skal have skiftet og afbalanceret dæk, lavet specialopgaver, monteret udstyr, lavet avanceret fejlsøgning eller deciderede reparationer, kan DC Moto hjælpe.

Motorcykler for enhver smag

Er du derimod på udkig efter en motorcykel, finder du også et stort udvalg hos DC Moto på Nørrebrogade 131 i Fredericia tæt ved stationen. DC Moto forhandler og servicerer nemlig det legendariske, italienske motorcykelmærke Moto Morini som de første i Danmark. Du kan se nærmere på deres udvalg af Moto Morini motorcykler her.

Ikke nok med det så forhandler de også brugte motorcykler fra kendte mærker som Harley-Davidson, Suzuki, Kawasaki m.fl. Se det fede udvalg af brugte motorcykler her.

Alt i tøj og udstyr

Ingen motorcykellist føler sig fuldendt uden det rette tøj og udstyr. Også her kan DC Moto være behjælpelige. De tilbyder bl.a. tøj fra DIFI og hjelme fra HJC af høj kvalitet. Shop løs allerede i dag.

Brug for hjælp til finansieringen?

Hos DC Moto tilbyder de attraktive finansieringsmuligheder, uanset om du skal købe en ny eller brugt motorcykel, MC-tøj eller udstyr til din motorcykel. Selv værkstedsregningen kan du også få hjælp til at finansiere til en attraktiv rente.

Kontakt DC Moto i dag på tlf. 88638739 for at høre nærmere. Du kan også kigge forbi deres butik og værksted, som har følgende åbningstider:

• Mandag: 08-16
• Tirsdag: 08-16
• Onsdag: 08-17
• Torsdag: 08-16
• Fredag: 08-16
• Lørdag: Efter aftale
• Søndag: Efter aftale