Skip to main content

Holgersen Bilsyn

Er det tid til syn af din bil? Så smut en tur forbi Holgersen Bilsyn, der hurtigt og nemt tjekker dit køretøj igennem.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Holgersen Bilsyn har de mange års erfaring indenfor syn af køretøjer. Mark Holgersen startede forretningen som en del af Pava Bilsyn-kæden i 2014, men i 2022 blev den selvstændig og skiftede navn til Holgersen Bilsyn.

Det har dog ikke svækket kvaliteten, for du møder de samme gode medarbejdere og den samme gode service i både Fredericia og Vejle.

Nemt og bekvemt

Det kompetente personale hos Holgersen Bilsyn ved lige præcis, hvad de skal kigge efter, når de får en bil ind i hallen. De tilbyder periodesyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn af personbiler, motorcykler, varebiler op til 3500 kg. samt påhængsvogne op til 750 kg. Derudover kan du få foretaget periodesyn af personbiler med mere end ni siddepladser.

Hvis du har svært ved at finde tid til bilsyn i hverdagen, er det desuden oplagt at benytte sig af deres drive-in-mulighed. Her kører du bare forbi, når det passer dig indenfor hallens åbningstider, og så sørger de for at syne din bil hurtigst muligt. Du kan naturligvis også bestille tid på forhånd og være sikker på at komme til.

Sidst, men ikke mindst, kan Holgersens Bilsyn sørge for undervognsbehandling, og du får altid et gratis rusttjek, når du for foretaget syn hos dem.

Se deres prisliste på holgersenbilsyn.dk.